Dimnjačarske usluge

U skladu s Odlukom o komunalnim djelatnostima na području Općine Baška („Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 37/18, 27/19 i 8/21), a na temelju Odluke o davanju koncesije za obavljanje dimnjačarskih poslova („Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 2/22), Općina Baška je 24. veljače 2022. godine zaključila Ugovor o koncesiji za obavljanje dimnjačarskih poslova na području Općine Baška s koncesionarom MLD-USLUGE d.o.o. iz Koprivnice.

Na temelju navedenog ugovora, tvrtka MLD-USLUGE d.o.o. će kao ovlašteni koncesionar obavljati dimnjačarske poslove na području Općine Baška na vrijeme od 5 godina.

Redovni dimnjačarski poslovi za korisnike kućanstava odvijati će se jednom u sezoni grijanja prema Planu rada dimnjačarskih usluga koncesionara. Početak radova uvjetovan je povoljnim vremenskim uvjetima te je mogući odmak od desetak dana u početku radova.

Usluge se naplaćuju sukladno cjeniku obavljanja dimnjačarskih poslova na području Općine Baška koji se nalazi na sljedećoj poveznici.

Podsjećamo da je čišćenje dimnjaka obaveza mještana, prvenstveno zbog osobne sigurnosti, ali i uvjeta naknada eventualnih šteta od osiguravajućih društava.

U slučaju potrebe, Koncesionara je moguće kontaktirati na broj mobitela: 099/251-3626 ili putem e-maila: mldusluge@gmail.com.

Dokumenti