U povodu osvajanja naslova prvaka Prve županijske nogometne lige, te plasmana u Četvrtu hrvatsku nogometnu ligu, Općinski načelnik Općine Baška Toni Juranić je 1. lipnja 2017. godine u Općinskoj vijećnici organizirao prijam za vodstvo, trenera i nogometaše NK “Vihor” iz Baške.

NK “Vihor” je, nakon osvajanja naslova prvaka Druge županijske lige 2015. godine, već u drugoj sezoni nastupa osvojio naslov prvaka Prve županijske nogometne lige, te se plasirao u viši rang natecanja.

Općinski načelnik je čestitao na ostvarenim sportskim rezultatima, te istaknuo da uspjeh NK “Vihor”, osim kroz promociju Baške, doživljava i kao priznanje društveno korisnim aktivnostima koje klub provodi, a koje u svojim programima podržava i Općina Baška. U uvjerenju da će klub sudjelovanjem u četvrtoj hrvatskoj nogometnoj ligi i ubuduće postizati jednako uspješne rezultate, istaknuo je da klub može računati na daljnju podršku Općine.

U ugodnom druženju, općinski načelnik je vodstvu kluba, treneru i nogometašima uručio prigodne poklone Općine Baška, a “Vihoraši” su uzvratili klupskim suvenirima.