covidS obzirom na znatno povećane potrebe i zahtjeve za PCR testiranjima na COVID-19 kao posljedicu propisa pojedinih država u koje se iz Hrvatske vraćaju turisti ili u koje putuju hrvatski državljani, Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije privremeno je povećao i proširio kapacitete za uzorkovanje i testiranje te je omogućio uzimanje uzoraka i u Krku, ispred Turističke ambulante Doma zdravlja Krk.

Uzimanje uzoraka vrši se od ponedjeljka do petka, od 8,00 do 11,00; poželjna je najava radi naručivanja na navedeni broj telefona. Naplata uzorkovanja i potpisivanje privole za dostavu nalaza e-mailom vrši se na licu mjesta prije uzimanja uzorka. Nalazi se dostavljaju idućeg dana mailom (stranka navede u pisanoj privoli svoju točanu e-mail adresu) ili osobno u Ispostavi. Cijena PCR (3 gena) testiranja je 698,21 kn.

Obavijest o organizaciji uzorkovanja i testiranja na COVID-19 NZZJZ PGŽ možete preuzeti klikom na poveznicu (http://www.zzjzpgz.hr/obavijesti/2020/uzorkovanje%20covid.pdf).